Dotnetnuke CMS systeem

Dotnetnuke is een CMS, een Content Management Systeem. Een CMS is een systeem om uw informatie te ordenen en te beheren op het internet. U heeft daarvoor geen kennis nodig van html of een programmeertaal. Kunt u met html overweg, dan kunt u deze  kennis wel gebruiken.
 

 

MET Dotnetnuke CMS houdt u uw website up-to-date

Dotnetnuke reikt u een makkelijk te beheren instrument aan om uw website snel en makkelijk up-to-date te houden. Het grote voordeel is dat uw website flexibel wordt.

 

U bent niet meer afhankelijk van iemand om uw website aan te passen. Met het Dotnetnuke CMS kunt u dat makkelijk zelf. Had u daarentegen liever dat één van onze medewerkers dat voor u doet, dan is ook dat geen probleem.

 

MET Dotnetnuke CMS gaat u in interactie met uw klanten

Dotnetnuke zorgt ervoor dat u niet steeds uw leverancier moet bellen omdat u beslist om nieuwsjes op de site te zetten, uw website anders te structureren, een nieuwsbrief te beginnen, ... U beheert dat allemaal zelf! Dotnetnuke CMS biedt u zo de mogelijkheid snel en efficiënt in interactie met uw klanten te treden via forums, nieuwsbrief, nieuwsjes, ... of op maat gemaakte applicaties. De voorbeelden zijn legio. De Dotnetnuke SEO mogelijkheden maken hoog scoren in Google effectief mogelijk en eenvoudig.

 

Dotnetnuke doet u niet alleen

En u hoeft het niet alleen te doen. U kunt met meerdere mensen tegelijkertijd aan de website werken. U kunt zelf mensen verantwoordelijk maken voor bepaalde delen van de site en ervoor zorgen dat enkel zij deze onderdelen kunnen bekijken of aanpassen. U ziet Dotnetnuke CMS is niet enkel een handig instrument voor een website, maar ook voor een intranet.

 

 
   

   

Keywords - tags

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM (CMS) - DOCUMENT SHARING - FOTOGALLERIJ - INTRANET - MEERTALIGHEID - MODULAIR - SEO - WEBDESIGN - WEBSITE DESIGNWEBSITE ONTWERP - WEBSHOP - WEBWINKEL